Sommer på Beitostølen

Det er fortsatt mulig å gå topptur på fjellski for de ivrige, men nå er vi på Beitostølen klare for sommer og vi gjør nå istand turstier med skilter og nye klopper, samt jobber videre med å fullføre sykkelløypene.

Det skjer mye spennende på Beitostølen nå, kan nevne kort; ny restaurant, aktiviteter på stadion, nytt turistkontor, nasjonalpark utstilling, rykter om bakeri mm. Det er også mange herlige aktiviteter og skjulte perler vi vil fortelle om.

Derfor har vi på beitostølen laget en ny felles facebook side : https://www.facebook.com/visitbeitostolen

Denne siden anbefaler vi dere å følge med på og gi oss gjerne kommentarer eller send inn forslag via facebook siden. Det kommer en egen webside etterhvert som vi håper skal bli nyttig for alle dere som følger med på beitolangrenn.no

Vi sees på visitbeitostolen 🙂

Ha en strålende sommer !