LØYPERAPPORT MANDAG 27.11.

Vi kjører i dag skistadion, grønn 1,2,4 – blå 1 og 3. Blå 2 og 7 ble kjørt i går. Grønn 6, blå 6, rød 1 fra Beitostølen til Olevann og rød 3 fra Olevann til Øysterli ble kjørt på lørdag. Det er gode forhold i løypene, men det er våte/isete partier på nedre del av blå 2 og 7. Pga. stikking og utsetting av karttavler vil det være snøscooter i løypene i dag.

Været kl. 6: -8 grader, svak nordlig bris og overskyet. GOD TUR.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Info. Bokmerk permalenken.

Ett svar til LØYPERAPPORT MANDAG 27.11.

  1. terje sand sier:

    Knut og dere andre. Har hjatt langweekend og takker for fantastiske forhold (regnværet torsdag kveld – skapte tybnn skarefront som holdt dårlig utenfro spor – ergo best å hplde seg der. Smørkoll runden kan fortjene oppkjøring synes jeg og når den først er satt – burde forholdene inn til Hornseter være overkommelige?

    Terje

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s