Dagens forhold

Takk for i år alle påskegjester på Beitostølen! Det var jo typisk at snøen skulle komme nå, men vi håper at alle har hatt mange fine skiturer og kost seg i påska. For de som vil ha en siste skitur i dag så har det kommet ca 10 cm nysnø og det er -4 grader, vindstille og skyet vær. 

GOD TUR!

2 kommentarer

  1. Terje Sand sier:

    Takk selv – dere har gjort en fantastisk flott jobb under tildels vanskelige snøforhold i hele sesongen! Skulle jeg ønske meg enda noe ekstra til neste sesong – ville det vært å trosse vind og snøfokk og kjøre noen scooter traseer – slik at særingene (f.eks. meg og Mio) kunne velge løyper som ikke alle andre går i. (eks.. over Heklefjel fra 1066l, traseen fra Fleinsendin opp til Hornseter løypa, traseen over Veslefjell og annet som skikkelig kjentfolk synes er lovende).

    Terje Sand

  2. Bente Helene Hauglum sier:

    Tusen, milioner takk for en kjempeinnsats i sporet. Vi er så heldig at vi kan «forlenge» påsken litt. Ser derfor fram til en kjempefin dag på tirsdag når været skal bli så bra:-)

    Hilsen Svein og Bente

Kommentarer er stengt.