LØYPERAPPORT FREDAG 10.

Vi kjører i dag skistadion, grønn 1,2,3,4 – blå 1,2,3,4,5 – rød 1,2,5,8,9. Grønn 6, blå 6 og rød 3 ble kjørt i går. Det er gode til meget gode forhold, men det fortsatt litt lite snø på rød 1 og 2 langs Vinstervann. Hundeløpet «Norway Trial» starter i dag kl. 11 og går i flg løyper: rød 1, 3, baksiden av blå 3, blå 7 og 4, nedre del av blå 2 og grønn 1. Start og mål ved Arnolds Pub. Løypene blir ikke stengt for publikum.

Været kl. 5: -3 grader, NV bris 5 m/s og klart, pent vær. GOD TUR.

2 kommentarer

  1. Jan Terje Vestby sier:

    Fint vær, bra med snø, lite vind, endelig muligheter for en fin skitur, men håpløse løyper og mye hundmøkk. Merkelig prioritering. Håper de har betalt løypebidrag. Håper det ikke er hundeløp i morra også.

  2. Geir Hellerud sier:

    Kan noen forklarer meg hvorfor det ikke er lys i lysløypa fredag kveld?? Innerste delen. Dersom det er for å spare penger tror jeg det er feil sted å spare på.

Kommentarer er stengt.