Ikke bare skiløyper og Stolpejakten – Fjellmaraton også !

Hvis du er en av de sporty som nyter skiløypene på Beitostølen på vinterstid, eller jakter på stolper med Stolpejakten om sommeren, har vi ytterligere ett ess i ermet til deg – Fjellmaraton !

Norges nest eldste maraton, Fjellmaraton, blir arrangert på Beitostølen 2.juni 2023. Vi har distanser for alle, i alle aldre både på asfalt og i terreng. Opplev en fantastisk eksotisk tur fra Valdresflya på 1400 moh med høye brøytekanter ned til målgang i sentrum av Beitostølen til et yrende folkeliv. Hvis halvmaraton blir for kort for deg starter maraton på Besstrond hvor du løper over Valdresflya. Blir halvmaraton litt langt har vi 7 km fra Båtskaret og ned, og blir asfalt litt for hardt underlag har vi også en 10 km i terrenget rundt i stølsområdene. For våre yngste deltakere har vi så klart barneløpet Fjelltassen på 1 km under sikre forhold og i kontrollerte former, med startnummer, medaljer og løpedrikke til alle.

Sjekk ut på www.fjellmaraton.no – der finner du det meste av opplysninger du måtte trenge.

Velkommen til fjells !