LØYPERAPPORT LØRDAG 1.4.

En flott dag i vente og vi kjører i dag grønn 1,2,3,6,8 – blå 1,2,3,4,5,6,7- rød 1,2,3,5,6 Kjøsahøgda på Slettefjell), 8,9,10,11 (Valdresflye via Bygdin til Beitostølen). Skistdion og grønn 4 ble kjørt i går og rød 4,7 og svart 8 ble kjørt med snøskuter og slodd i går. Det er gode til meget gode forhold i alle løyper. Det går buss til/fra Valdresflye. Tider finner dere på http://www.JVB no/valdresflybussen.no. I løypenettet er det flg. betjente varmestuer: Vaffelbua på grønn 4, Javnlia i krysset grønn/blå 6, Raudalshytta på blå 5, Olebu på rød 1 og Bygdin H/H på rød 10. For barna så har vi akebakke og skileik på Begojordet (bak Bergo Hotell) og skicross på skistadion. Været kl. 5: -9 grader, lett bris fra nord og klart, pent vær. Til slutt vil Knut Ole, Nils Harald, Pete, Rune og Knut få ønske dere en riktig god påske i løypene våre.