TURLØYPER I JULA

Vi har i dag de beste snøforholdene vi har hatt på 20 år og i jula har vi 102 km. med løyper med meget gode forhold. I tillegg kommer løypenettet til Yddin/Javnlia og Leirin Skiløyper som også rapporter om meget gode forhold. I jula vil løypene våre bli kjørt på flg. måte: stor maskin; doble klassiske spor og skøyting: grønn 1,2, øvre del av 4, nedre del av 8 – blå 1,2, forsiden av 3 – rød 1. Løyper som blir kjørt med doble klassiske spor: grønn 3, nedre del av 4, øvre del av 8 – blå 3,4,7 – rød 3 fra Øysterli til Olevatn, 5,8,9. Skistadion og blå 5 blir kjørt med et klassisk spor og med god plass til skøyting, For de som vil ha en pause på skituren så har vi 5 ubetjente varmestuer i løypenettet og Vaffelbua på grønn 4 åpner 2. juledag. For de som vil ha et alternativ til å gå på tur så er det akebakke på Begojordet og skileiken er satt opp. Til slutt vil Geir, Knut Ole, Nils Harald, Ove, Pete, Rune, Øystein og Knut ønske dere en riktig god jul og mange fine skiturer i løypene våre.