Da gjør vi klar for årets løypebidrag

Skisesongen nærmer seg. Det betyr at tiden er inne for ditt bidrag til skiløypene på Beitostølen. Vi er helt avhengig av ditt økonomiske bidrag til løypeprepareringen.

Nå kan du også betale ditt bidrag og medlemskap kr. 850,- med vipps, raskt og enkelt veSkjermbilde 2019-10-16 kl. 12.38.31d å gå inn i vipps og legge inn nr 97670 (Beitostølen Løypeforening), eller scanne QR koden.

Hvis du er registret i Løypeklubben får du nå også en mail i løpet av de neste dagene. Du kan melde deg inn via vipps eller våre medlemssider.

Viste du at med ditt medlemskap på 850,-for vinteren 2020 kan få opp til 15% rabatt hos våre lokale sportsbutikker? Hvorfor ikke ta årets julehandel i sportsbutikkene på Beitostølen? Vi har 13 bedrifter som er med i Løypeklubben, hvor du som medlem i Løypeklubben, kan gjøre deg nytte av rabatter hos disse, gjennom ditt medlemskap. Oversikt over disse finner du på www.beitolangrenn.no. La roen senke seg, ta en kaffekopp og få fantastisk hjelp og god service hos våre samarbeidspartnere gjennom Løypeklubben. Bli møtt av kunnskapsrike og trivelige medarbeidere som har gode råd og tips om både turer og utstyr. Når du i tillegg gjør en ekstra god handel med ditt medlemskap ser vi ingen grunn til å ta handelen et annet sted!
Vi ser frem til årets sesong og med ditt bidrag, skal vi gjøre vårt ytterste for at du og din familie, skal få en fin skitur i noe av Norges flotteste natur!

IMG_20191022_123233.jpeg

IMG_2385.jpeg