Når kan vi gå på ski?

Erik Østli er en smarting. Han lager snø (35.000m3 )når det er passe kaldt, dekker det til med sagflis i april/mai, og så pakker han det ut når vi nærmer oss 1 november og lager flotte langrennsspor på skistadion. Dette er for mange rene julaften 🙂

Erik skriver: Vi er klare fredag 1.nov kl 08.00 (sikkert mulig å gå torsdag kveld også!)
Kr 50.- / dag eller kr 500.- (sesongkort) til Vipps 11 24 36 fram til jul !

Da blir det altså skispor på Beitostølen Skistadion fra 1 november !!

_MG_8289.jpg

Så håper vi det også kommer mye fin natursnø så vi kan åpne de vanlige skiløypene også, men her må vi vente på værgudene. Våre løypekjørere Knut og Ole står klare med sine maskiner for ny sesong. Vi sender snart også ut medlemskontingent for løypeforeningen så du kan få være med og bidra til skispor kommende vinter. Vi gleder oss allerede, men først ønsker vi dere en flott høstferie.