Sommer på Beitostølen

Vi benytter anledningen til å takke Sparebank 1 stiftelsen for 50.000.- i bidrag til løypeforeningen 🙂Skjermbilde 2019-07-23 kl. 14.50.00.png

Nå er det herlige sommerdager på fjellet ! Løypeforeningen har fokus på stier på sommeren og du kan nyte fjellet i mange flotte stier som er skiltet. Løypeforeningen  og flere ildsjeler er med og passer på stiene våres.

Beitostølen Turkart 2011 A3 Tekst p1.jpg

Beitostølen Trail arena har også etablert noen flotte sykkelstier på toppen av Gardli mot Heistoppen. Ny trase på vei ned skibakken er under utarbeidelse nå. Sykling er populært og vi jobber med en plan for anbefalte sykkeltraseer. Hos Bike Beitostølen kan du bli med på guidede turer eller ta kurs (anbefales varmt, har selv vært med og lærte utrolig mye nytt :-). På Intersport har de sykkelutleie.DJI_0029.jpg

Har du meldt deg på Trollrock som starter nå på torsdag ?

Hvis ikke, så kan du gjøre det nå 🙂 Klikk på linken her for bestilling
Eller gå rett på forsiden under her og se hvem som spiller.

Skjermbilde 2019-07-23 kl. 15.31.07.png

Vi håper dere synes det er fint å få litt sommernyheter, så ikke bli overrasket om det kommer litt sommerinfo utover.

Ha en fortsatt god sommer!