LØYPERAPPORT TORSDAG 28.12.

Vi kjører i dag skistadion, grønn 1,2,3,4 -blå 1,2,3,4,7 – rød 1,8,9. Grønn 6 – blå 5 og 6 – rød 3 fra Olevann til Øysterli og rød 5 ble kjørt i går. Det er nå meget gode forhold i alle løyper.

Været kl. 6: -6 grader, NØ bris 4 m/s og overskyet. GOD TUR.

Én kommentar

  1. Vebjørn Dahl-Rismyhr sier:

    Hei Først vil skryte av en fantastisk jobb dere gjør 👍👍 men nå som det er ca 20 hytter som betaler sin løype andel i det nye hyttefeltet i Grønolslie så håper jeg vi ikke blir glemt og ikke minst at det blir kjørt løyper helt frem til siste hytte på nedre felt. Vi her i Grønolslie liker å gå på ski i dette herlige terreng men da trenger vi deres hjelp 😃 tusen takk og igjen takk for flott jobb dere legger ned gutta👍👍

    Sendt fra min iPhone

Kommentarer er stengt.