LØYPERAPPORT TORSDAG 21 DESEMBER

Vi kjører i dag grønn 1,2 blå 1 og framsiden på blå 3. Det er meldt mer mildvær i nær framtid så vi prøver å være litt måteholdne med hvor mye vi kjører for å kunne sikre best mulige forhold i romjula. Det er hardt føre nå fra morgenen men det mykner nok utover dagen. Været kl 7.30: +1 grad, frisk bris og lett skyet vær.

GOD TUR!

3 kommentarer

  1. Børre sier:

    Hei, er noe undrende til at ikke fler av løypene kjørT opp, fx blå 2/4/7 har plenty av snø, og tåler godt en preparering eller to. Nå er løypene i elendig forfatning etter mildværet med beinharde og isete og dype spor både fra ski og gående.

    Forventningene til gode løyper er dog større enn standarden disse dager….

  2. Fint at dere sprer på sneen, det er viktig!! God jul 🎄

  3. Skulle være «sparer» på sneen, og ikke kjører for mye.

Kommentarer er stengt.