LØYPERAPPORT LØRDAG 25.11.

Vi kjører i dag skistadion, grønn 1,2,4,6 – blå 1,2,3,6,7 – rød 1 fra Beitostølen til Olevann og rød 3 til Øysterli. Såle ble lagt torsdag på grønn 3, blå 5, rød 8 og 9. Forholdene er gode til meget gode, men det fortsatt noen våte/isete partier på nedre del av blå 2 og 7, samt i løypene i Beito. Alle løyper er kjørt for skøyting og klassisk.

Været kl. 6: -8 grader, svak NØ bris og klart, pent vær. GOD TUR.

Én kommentar

  1. Ernst Løksa sier:

    Takk for generelt flott preparering. Lite tips. Ser ikke ut som det var frest der den mindre maskinen var kjørt (rundt Beitotjern- smørkollen osv). Veldig viktig å frese opp å trykke skikkelig ned når det er litt hardt som nå etter underkjølt regn ellers blir det mye isklumper i løypa. Fristil blir helt umulig. Var i Skrautvål om dagen, og der var det stuegulv over alt. Som sagt generelt veldig bra preparert, men alltid sunt med forbedringer.

Kommentarer er stengt.