LØYPERAPPORT LØRDAG 28.10.

Mildvær og vind har dessverre tæret hardt på løypene våre og det er stedvis våte partier. Vi kjører i dag fra Garli; forsiden på blå 1 og 3, nedre del av rød 1 fra Tutjern – via Melbystølen og til toppen av ekspressheisen, samt grønn 2. Grønn 1 og øvre del av grønn 4 ble kjørt i går. Alle løyper blir kjørt for skøyting og med et klassisk spor. På stadion har vi begynt å legge ut snø og regner med å åpne fredag 3.11.

Været kl. 6: +3 grader, NV liten kuling 10 m/s og delvis skyet. GOD TUR.

2 kommentarer

  1. Anne Esbensen sier:

    vår gode hjelpere ….

  2. Anita Evensen sier:

    Løypemannskapene gjør en fantastisk jobb. Hadde en deilig skitur i dag. Eneste som er synd er at skiløypene var ødelagt av alle som går i skiløypene uten ski.🙁

Kommentarer er stengt.