LØYPERAPPORT FREDAG 27.10

Vi har nå straks kjørt gjennom grønn 1, øvre del av grønn 4, blå 1,2, framsida på blå 3 og trilleløypa på garli. Vi har kjørt for skøyting og et klassisk spor og det er gode forhold i grønn 1 og trilleløypa. I høyden begynner det å bli mildt og dårlig med snø, men vis du ikke tar nyskia så går det ann å gå en tur. Været kl 9: +3 grader, liten bris og lett skyet vær. GOD TUR!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Info. Bokmerk permalenken.

2 svar til LØYPERAPPORT FREDAG 27.10

  1. Anne Esbensen sier:

    vakkert der opp nå …..

  2. Petter Engh sier:

    Veldig bra løyper der det var satt spor. Underlaget kan dere ikke klandres for, men veldig vannskelig å gå der det ikke var satt spor, som medførte ingen forbindelse fra Grønn1 (andre siden av riksveien) og fjellløypene, samt rundt «Garli-myra». Håper dette rettes til helgen

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s