LØYPERAPPORT TIRSDAG 11.4.

Vi kjørte i går kveld grønn 1,2 – blå 1, forsiden på blå 3 – rød 1 fra Beitostølen til Oleskaret og rød 3. Blå 2 ble kjørt søndag kveld og skistadion, grønn 4 lørdag kveld. I dag kjører vi på begge sider av FV-51 på Valdresflya. Vi kjørte i går en 3,5 km. ekstra sløyfe opp i Fisketjernnuten for de som vil ha litt mer utfordrende terreng. På nedsiden av FV-51 er det stedvis tynt og isete. På oversiden av veien er det stort sett greie forhold, men sporene vil være harde først på dagen. På Flya er det meget gode forhold.

Været kl. 6: Beitostølen -4 grader, NV bris 5m/s, Flya -9 grader, NV bris 10 m/s. Klart vær på begge steder. GOD TUR.

3 kommentarer

 1. Ove Steen sier:

  – Vel og bra med Fisketjernnuten, men et sted der det virkelig er behov for maskinpreparering, er stigningen fra Fisketjernene og opp Steindalen. Å stå ned her uten slalåmski har alltid vært et lite mareritt. Og det er fryktelig mange som går her – også uten randonné.
  Hjertesukk fra
  Ove Steen

 2. Alex - Beitostølen Turistinformasjon sier:

  Hei Ove Steen,
  Takk for din kommentar. Vi har ikke tillatelse til å kjøre maskinene i Steindalen ettersom det er for nær nasjonalparken,
  Mvh,
  Alexandra

 3. Ove Steen sier:

  OK, jeg skjønner; takk.
  Mvh
  OS

Kommentarer er stengt.