Oppdatering løyperapport.

Vi har i dag kjørt gjennom noen løyper som ikke har vært kjørt på en stund og status er følgende: på blå 3 og 4 er det fortsatt tynt men betraktelig bedre. Blå 7 hadde en bedre såle så den begynner å bli meget bra!  På rød 3 fra øysterli til ole er det også litt tynt. Blå 6 og grønn 6 er en del bedre. Vi hadde ikke god nok sikt i dag til å kjøre rød 1 desverre, men vi kommer til å kjøre gjennom den i morgen. Vi kommer også til å kjøre det som er i Beito i morgen.

2 kommentarer

 1. Petter Engh sier:

  Hei,

  Har et lite problem for tiden. Når jeg leser løyperapport som nedenstående har jeg et problem med å identifisere hvilke løyper det er snakk om.
  F.eks. refereres det til Blå 7, men hvor er den? Jeg er ikke i stand til å finne den på hverken Skisporet.no eller under Løypekart Turski på Beitostolen.com. På sistnevnte mangler det for øvrig flere løyper.

  Jeg er klar over at det er utarbeidet nye løypekart, men det burde også vært oppdatert online.

  Det har også vært rapportert flere ganger i det siste at Blå 2 skal prepareres, uten at jeg har sett det på Skisporet.no.

  Mvh,
  Petter

 2. alexhenderson84 sier:

  Hei Petter,
  Blå 7 er den gamle blå 2. Blå 2 er den gamle grønne 2. De nye sporene skal være oppdatert på Skisporet veldig snart. Nye kart med de nye spornumrene er tilgjengelig for kjøp fra turistinformasjonen eller sportsbutikker i Beitstølen.
  Ha en fin dag,
  Alex

Kommentarer er stengt.