Nyttårsrenn på Beitostølen Skistadion 30 desember

Det er nyttårsrenn på Beitostølen skistadion på fredag frem til ca 16:00.  Hvis du ikke har meldt deg på så er det fortsatt mulig  før kl. 23:59 i kveld 28.12:-)

Nyttårsrennet har en egen webside med påmelding (via min idrett) hvor du finner mer informasjon.

Løypene vil være stengt for vanlig turgåing og trening under rennet.

 

2 kommentarer

  1. Ernst Løksa sier:

    Hei. Stor takk til løypekjørerne for en strålende jobb. Håper dere kan ta i mot noe forslag til forbedringer. Stadion løypene må skiltes mye bedre. Både skilt som forteller publikum at dette er krevende og kupperte konkuranseløyper og at fartsretningen må respekteres. Videre store skilt som viser fartsretningen. Et «innkjjøring» forbudt skilt på toppen av «brinken – wirebakken» for å hindre at noen kjører ned der. Ved bedre skilting vil mange farlige situasjoner unngås når turister, utlendinger og barn bruker løypene. Tror nok også at der det kan freses ut i fra snøforholdene og is, må dette gjøres ordentlig. DVS kjøre sakte og knuse snøen skikkelig. I dag 31.12 var forholdene direkte farlige i stadionløypene. og jeg tror det ble kjørt for fort slik at det ikke var styresnø. Med ønske om godt nytt år og gode løyper – fortsett med den gode jobben som gjøres i dag.

  2. Nicolay Flaaten sier:

    Hei Ernst, du har mange gode innspill. Jeg bringer det videre til Løypestyret. Ønsker deg en riktig fin skisesong!
    Hilsen Nicolay

Kommentarer er stengt.