LØYPERAPPORT ONSDAG 7.12.

For å spare sålene våre så har vi valgt å ikke kjøre i dag. I går ble skistadion, grønn 1,2,4 – blå 1,2,7, forsiden på blå 3 og starten på rød 1 kjørt. På skistadion er det meget gode forhold. I terrenget er det varierende med noen isete partier på nedre del av blå 2 og 7. Løypene på oversiden av FV-51 er imidlertid stort sett bra.

Været kl. 8: -4 grader, østlig bris og lett snøvær. GOD TUR.

Én kommentar

  1. Ton van Dorp sier:

    dear team, we have been in Beitostolen since almost 2 weeks and we were on the ski tracks every day, enjoyed it very much. Yesterday we made a beautiful tour on the blue 1 track, there was little wind and the sun was shining so we had a perfect day. Thank you for keeping the tracks in such good condition.
    Ton and Anne-Marie from the Netherlands

Kommentarer er stengt.