LØYPERAPPORT SØNDAG 24.4

Valdresflya: Med utgangspunkt på vandrerhjemmet vil det bli kjørt en løype på ca 6km. Meget gode forhold men det er kaldt fra morgenen så det blir nok litt hardt føre først på dagen. Været kl 5.45: -14 grader, nordvestlig bris og nesten helt blå himmel.

Beitostølen: vi kjører i dag blå 1,2,3 og grønn 1 og 2. For det meste veldig bra forhold men begynner å bli litt vått og tynt med snø noen få steder. Været kl 5.45: -8 grader, liten nordvestlig bris og nesten blå himmel. GOD TUR!

2 kommentarer

  1. Ragnhild B Gunderson sier:

    I dag er det nysnø med herlig silkeføre. Alle løyper er snødd igjen. Blir det kjørt opp noe på Flya eller Beitostølen tirsdag morgen?

  2. Hei Ragnhild. Tirsdag morgen blir det kjørt opp Blå 1,3 og 5. Valdresflya blir kjørt opp til helgen. God tur. Kristine :-))

Kommentarer er stengt.