Mange bidrar til skiløyper

hjerteDet er nå over 600 private som har betalt inn 850,- til Beitostølen Løypeforening. Av disse er det ca 450 som har registrert seg som medlem i løypeklubben og fått tilsendt medlemsbevis, men gode medlemsfordeler hos våre samarbeidspartnere.

Dette er FLOTT og det varmer et løypehjerte at mange er med og bidrar og har glede av skiløypene. Tusen takk!

Det er fortsatt mange som ikke har betalt enda, og har du mistet faktura eller ikke fått tilsendt noen brev så kan du veldig enkelt registrere deg som medlem og få et KIDnr på mail som du betaler inn til. Da vil du kunne få både gratis skipreparering og god rabatt i sportsbutikk og en rekke andre fordeler. Gå inn her og se mer: Løypeklubben Her finner du både innmelding og oversikt over fordeler med løypeklubben.

Vi ønsker dere alle en fortsatt fantastisk fin vinterferie !