2 kommentarer

  1. Terje Vigen sier:

    Hei. Startet tidlig i dag, med oppkjørte løyper til Beitetjedn, møtte løypemaskinen mellom Beitetjedn og Tåbakktjedn, deretter kom maskinen tilbake og kjørte opp løypen med spor mellom Tåbakktjedn og Graupidn. Det blåste frisk og fokksnøen la seg raskt i sporet. Jeg opplevde at maskinkjører ventet på meg oppe ved Graupidn ( kanskje snakket han bare i telefon) men når jeg kom opp dit kjørte han videre slik at jeg et flott spor fra Graupidn opp til krysset nedenfor Bitibua. Hva som var faktisk tilfelle vet jeg ikke, men det som er vesentlig er at jeg opplevde nok en flott skitur takket var flott preparerte løyper. Takk skal dere løypemaskinkjørere ha, flott arbeidsinnsats uansett vær!
    Terje Vigen

  2. tordtvenge sier:

    Takk for hyggelig tilbakemelding. Alltid moro å høre at jobben blir verdsatt. 😊

Kommentarer er stengt.