LØYPERAPPORT JULEAFTEN

Med snøfallet i går har vi nå gode forhold i alle løyper og vi kjører i dag skistadion, grønn 1,2,3,4,5,6 – blå 1,2,3,4,5,6 – rød 1 fra Olevann til Beitostølen og rød 3 fra Olevann til Øysterli. Vi vil også benytte anledningen til å ønske alle våre skiløpere en riktig god jul.

Været kl. 6: -2 grader, svak sørlig bris og overskyet. GOD TUR.

2 kommentarer

  1. Liv Bagge-Skarheim sier:

    Tusen takk for fine løypemeldinger og mange flotte bilder. Vi gleder oss til å komme opp på hytta og få oss noen fine turer, En riktig god jul ønskes til dere også. Håper dere har tid til å slappe litt av med familien. Julehilsen til alle løypekjørerne fra Thor og Liv Bagge-Skarheim i Garlivegen.

  2. Takk til dere
    Velkommen til fjells :-))

    Kristine

Kommentarer er stengt.