LØYPERAPPORT MANDAG 14.12.

På skistadion er det meget gode forhold for skiskyting, fristil og klassisk langrenn. I terrenget er det gode forhold i grønn 1,2,4 – blå 1,2,3,5. Løypene blir kjørt for skøyting og med et klassisk spor. Vi legger i dag såle på grønn 3,5,6 – blå 4 og rød 5.

Været kl. 8: -10 grader, svak vestlig bris og overskyet. GOD TUR.

2 kommentarer

 1. Wenche sier:

  Ønsker meg så inderlig spor fra Øysterli over til Olevann i julen!! Skjønner at dere pt. mangler noen cm. med snø, men om værgudene skulle trå til, kan vi få et spor/løype over?
  Mvh og takk for flotte snørapporter og herlige bilder.
  Wenche

 2. Hei Wenche.
  Det blir kjørt en løype fra Øysterli til Olevann i jula. Det blir nok ikke kjørt hver dag, for den løypa blir normalt sett ikke preparert før 1. februar. Men vi har meget hyggelige løypekjørere som har sagt de vil ta den noen dager.
  Ha en finfin jul

  Kristine

Kommentarer er stengt.