LØYPERAPPORT TORSDAG 3.12.

På skistadion er det meget gode forhold for skiskyting, fristil og klassisk langrenn. I terrenget begynner det nå å bli bra forhold og vi kjører i dag grønn 1,2,4 – blå 1,2,3,5. Alle løypene blir kjørt med et klassisk spor og for skøyting.

Været kl. 6: -5 grader, SV bris og delvis skyet. GOD TUR.

2 kommentarer

 1. Ernst sier:

  Flott jobb av løypekjørerne, men hvorfor er det så dårlig lys i lysløypa. Det er stort sett bare rundt stadion det er lys nå. Det er jo i mørketida vi virkelig trenger en god flomlys løype. Dette har vel ikke løypeforeningen noe med men sier det likvel for å påvirke de som har noe med det. MVH Ernst Løksa

 2. Hei Ernst.
  Beklager sent svar. 🙁
  Jeg helt enig i at det er for dårlig lys i lysløypa. Det er idrettslaget på Stadion som har med det å gjøre. De har fått beskjed flere ganger, men jeg tar det en gang til.
  Takk for at du sier i fra.

  Ha en finfin skisesong
  Kristine

Kommentarer er stengt.