LØYPERAPPORT FREDAG 13.11.

Pga. Beitosprinten er løypene på skistadion stengt i dag. For alle skiglade så gjør vi et forsøk med å legge skøytespor på grønn 4 fra stadion til sentrum, grønn 1 til kryssing av FV-51, gangveien til Garli og blå3/rød 1 til Nørre Knausen. Det er lite snø så vi anbefaler å ikke bruke det beste skiparet.
Været kl. 7: -1 grad, SØ bris og lett snøvær. GOD TUR

2 kommentarer

 1. Anne Borch-Nielsen sier:

  Da bør dere også stenge Finntoppvegen der løypa krysser veien. Har i dag vært vitne til biler i full fart på veien og skiløpere som har trent i bakken. Veien er jo i tillegg veldig glatt. Bedre føre var!

  Mvh. Anne Borch-Nielsen

  Sendt fra min iPad

 2. Hei Anne.
  Vi er klar over at dette er et problem, men ting tar tid i kommunen. Det foreligger helt nye planer på hvordan skiløyper og vei skal være i fremtiden. Men det tar tid. Nå vil ikke den veien bli vinter brøytet – så det tar ikke mer enn en dag eller to til så er det kun skiløype der. Men jeg er helt enig – det er et farlig kryss når både biler og skiløpere er der.

  Kristine

Kommentarer er stengt.