3 kommentarer

 1. Finn Grinvoll sier:

  Hei,

  Jeg har hytte i Bjødnabakkvegen og er en av veldig mange som går på ski fra enden av Bjødnabakkgoto og opp i de oppkjørte løypene derfra. Et det mulig å kjøre opp løyper fra enden av goto og opp i løypene ???

  Mvh Finn Grinvoll

  Sendt fra min iPhone

 2. Hei Finn.
  Forstår at det er tungt å base i løssnø opp til løypene. Vi har fått mange forespørsler på små avstikkere men har ikke mulighet til å kjøre annet enn de løypene som er faste. Om og når økonomien er betraktelig bedre kan vi snakke om det igjen. Slik som det er nå har vi kun økonomi til å kjøre fastlagte løyper. Det er kun 33 % av av hytteeiere som betaler løypebidrag og vi har en presset økonomi. Men vi jobber med saken…….. 🙂

  Ha en finfin høst
  Kristine

 3. Trond Singdahlsen sier:

  Hei ! Så flott med åpning på stadion 5 november. Blir vanlig tilgang for mosjonister helgen 6-8 november ?

  Sendt fra min iPhone

Kommentarer er stengt.