Løyperapport torsdag 14 mai

den

Hei det ser ut til å bli en nydelig dag i fjellet og vi kjører løypene på begge sider av fv 51 på valdresflya. 8,6 km på østsiden og 6 km på vestsiden. Været klokka 8: -2 vindstille og strålende sol. GOD TUR! 

 

3 kommentarer

 1. Erlend Toftegaard sier:

  Det var helt fantastisk å gå på Valdresfløya i dag. Takk for at dere kjører opp løyper så sent i sesongen for oss som elsker å gå på ski. Det ble vel 3 runder! Ser at det står våravslutning 23. mai, men pleier dere å kjøre opp lenger enn det? Det ser jo ut til at det kan holde i flere uker til der oppe…. Masse snø! Fikk lyst å dra opp igjen, – det var så fint å gå på ski der oppe!

 2. Hei Erlend.
  Så bra at du liker løypene. Vi har jobbet hardt for å få det til i år. Det kommer nok til å være snø lenge etter 23 mai, men vi har ikke økonomi til å kjøre lengre – dessverre.
  Håper du rekker en tur til før det. Velkommen.
  Kristine

 3. Valorie sier:

  Our Responsе time iѕ 15-20 Minutes.

Kommentarer er stengt.