LØYPERAPPORT SØNDAG 3.5.

den

Vi kjører i dag på Beitostølen blå 1,3,5. På Valdresflya kjører vi 8,6 km. på østsiden av Fv 51 og 6km. på vestsiden. Meget gode forhold på Valdresflya og fortsatt gode forhold på Beitostølen. I dag er det siste dagen vi kjører på Beitostølen, men vi kommer til å kjøre på Flya så lenge som føret holder. Og da vil Tord, Knut Ole, Øystein og Knut takke for i vinter og håper at dere har hatt noen gode skiturer og ønske dere velkomne tilbake til høsten på sommerlagret snø. Været kl.9: -5 grader, nordlig bris og overskyet. GOD TUR.

8 kommentarer

 1. Eva Anker sier:

  Kjære dere flotte løyperapportører! Tusen takk for innsatsen og en flott sesong! Enestående innsats og de mange bilder og kommentarer har vært til stor glede og nytte. Med mange gode hilsner fra Eva B. Anker.

  Jeg kan jo allerede nå se frem til neste sesong!

  Sendt fra min iPad

 2. Liv Bagge-Skarheim sier:

  Jeg slutter meg til de takknemlige! Dere gjør virkelig en kjempejobb med flotte løyper, fine vær- og føremeldinger og lekre bilder! Vi har alle stor glede av det! Tusen takk skal dere ha for nok en fin sesong!

 3. Lars Helgerud Andersen sier:

  Takk til alle 5 for flotte løyper, fine bilder og oppmuntrende kommentarer i vinter.
  Gleder oss allerede til neste sesong.
  God sommer
  Med vennlig hilsen
  Lars Helgerud Andersen

 4. Tusen takk for flotte løyper fra oktober 14 !! Dere varter også opp med løpende info om, og stemningsfulle bilder fra, løypenettet rundt Beito. Den servicen dere gir fra oktober har ført til at min familie benytter hytta mer enn noen gang. Ser allerede fram til neste sesong.

 5. Lars Øberg sier:

  Tusen takk for at dere står tidlig opp, lager nydelige løyper og sender oss interessante kommentarer og bilder. For meg som bor i byen gir de daglige meldingene fra dere alltid et lite sug mot Beitostølen, hytta og fjellheimen omkring. Fortsett med det – og god sommer til alle!

  Hilsen fra Lars Øberg

 6. Geir Vaagan sier:

  Dette har vært en eksemplarisk sesong med høy kvalitet på skiløypene. Veldig bra med daglige oppdateringer, selv om bildene fra Tord får meg til å ønske at jeg var et annet sted enn på jobb. Da blir jo valget enkelt om hvor helgen skal tilbringes. Kjøringen på Valdresflya tidlig og sent på sesongen gir spektakulære skiopplevelser. Tusen takk til dere alle for ypperlig innsats! Fortsett slik. Gleder meg til neste sesong allerede.

 7. Takk for hyggelige tilbakemeldinger fra dere alle.
  Vi jobber hardt hver dag for at løypene skal bli så bra som overhodet mulig, og er glade når dere er fornøyd.
  Vi ønsker dere allerede velkommen i løypene til neste sesong :-))

  Styreleder Kristine

 8. Bente Helene Hauglum sier:

  En stor takk til løypegjengen som har bidratt til en fantastisk skisesong denne vinteren. Håper og tror på en like fin sesong neste vinter, noe vi ser fram til med stor entusiasme. Men i mellomtiden skal vi ha en flott vår-, sommer- og høstsesong på Beitostølen.

  Riktig god sommer alle sammen.

  Hilsen Bente Helene Hauglum

Kommentarer er stengt.