Tusen takk for DIN støtte til Beitostølen Løypeforening

Uten din støtte kan vi ikke daglig lage fine skiløyper og videreutvikle oss.

Vi jobber nå med å ferdigstille det nye merkesystemet som har International standard på fargekoder. Da er det grønn som er enklest, og videre til blå, rød og med sort som den vanskeligste. Her trenger vi en del midler til nye skilt og bedre merking totalt i løypenettet.

Vi jobber også mye med å få til nye tidligløyper på Beitostølen og på Valdresflya. Mange av løypene vil lages som sykkelstier om sommeren og brukes som tidligløyper til vinteren. Dette koster en del og vi samarbeider med Sparebankstiftelsen, Gjensidigestiftelsen, Øystre Slidre Kommune, Oppland Fylkeskommune, Valdres Destinasjon, Næringslivet her med flere.

Men vi trenger din hjelp !!!

Om du ikke har hatt mulighet til å betale løypebidraget for dette året enda, setter vi stor pris på en innbetaling nå.

Kr 850,- til konto 2135.35.44974.

Vi i Beitostølen Løypeforening ønsker dere riktig mange gode skiopplevelser.

Sjekk løypene hver dag på www.beitolangrenn eller facebook.

Styreleder Kristine Granli

_MG_6931