LØYPERAPPORT MANDAG 2.3.

den

Vi kjører i dag lysløypa, grønn 1,2,3,4,5,6 – blå 1,2,3,4,5,6 – rød 1,2,3,5. Gode til meget gode forhold i alle løyper.
Været kl. 6: -5 grader, svak sørlig bris og delvis skyet. GOD TUR.

2 kommentarer

  1. Astor Tjervaag sier:

    Hei Knut Aassveen Vi har hytte i Tjednabakken 32, på andre siden av Brisklie i forhold til stadion. Vi lurte på om det er slutt på å kjøre opp løype i den lille svingen fra lysløypa om mot Brisklie? Kanskje det er bare på høsten når man skal kjører konkurranser man kjører opp den lille runden? Det hadde vært fint å høre om dere har noen planer om kjøring der? Det er ingen stor sak for oss vi må bare ta skia på ryggen å gå ned til skistadion så det går det også. (variert trim, småjogging og skigåing haha)

    Med Vennlig Hilsen Astor Tjervaag Tjednabakkvegen 32 og Veslekroken 7A 0379 Oslo tel 911 86646 e.mail: Astor@Tjervaag.com

  2. Hei Astor.
    Knut ringer deg :-))
    Kristine

Kommentarer er stengt.