LØYPERAPPORT LØRDAG 28.2.

– Vi kjører i dag lysløypa, grønn 1,2,3,4,6 – blå 1,2,3,4,5 – rød 1. Grønn 5, blå 6, rød 2,3,5 ble kjørt i går. Gode til meget gode forhold i alle løyper. Fra kl. 11 – 13 vil det være fatbikekonkurranse i blå 1.
Været kl. 7: -6 grader, sørlig bris og overskyet. GOD TUR.

2 kommentarer

 1. Oivind sier:

  Når det arrangeres sykkelløp i skiløypene så er det å be om at vi slutter å betale for løypepreparering.

 2. Hei Oivind :
  Det var 5 deltakere på Fatbike rittet på lørdag. De brukte løypenettet totalt sett i 45 minutter. Vi har 170 km med flotte løyper her på Beitostølen og vi i Løypeforeningen synes det er flint at de kan brukes av så mange som mulig. Syklistene ødla ikke noe i løypene og vi sjekket det i etterkant av rittet.

  Vi har registrert at det har vært en opphetet diskusjon i mange løypenett om hvem som skal ha lov til å ferdes i løypene og ikke. Vi er opptatt av å ta vare på allemannsretten til bruk , men ikke til å ødlegge. Derfor oppfordrer vi alle til å ta hensyn ,og å rydde opp etter seg og firbente venner. Det har ikke vært plassproblemer eller sammenstøt mellom turgåere, eliteløpere, hunder, pulker, gående eller syklister i vårt løypenett. Vi oppforder derfor alle til å bruke vår flotte natur og våre finfine løyper.
  Vi håper at du fortsatt vil betale til løypeforeningen og at dette ene rittet på 5 stk ikke forstyrret skituren din for mye på lørdag.
  Til helgen skal det forøvrig avikles to renn. Ett med hundespann og Valdresmarsen. Vi håper at alle tar hensyn til disse.
  Om du har noen spørsmål vedrørende dette – ta gjerne kontakt.

  Styreformann Kristine Granli

Kommentarer er stengt.