LØYPERAPPORT MANDAG 19.1.

Vi kjører i dag lysløypa, grønn 1,2,4 – blå 1,2,3,4,5 – rød 1. Grønn 3,5,6 ble kjørt på lørdag og står fortsatt bra. Meget gode forhold i alle løyper. Pga omstikking så vil det være snøscooter i rød 1 i dag. Vi begynner i dag å legge såler på rød 2,3 og 5.
Været kl. 7: -8 grader, østlig bris og overskyet. GOD TUR

5 kommentarer

 1. Erik Bjørseth sier:

  Hei og takk for gode løyper. Bare et lite spørsmål når kommer dere til å kjøre blå 6 slik at det er mulig å gå nedre Yddin løype. Veldig fin løype når det er mye vind. Hilsen
  Erik

 2. Hei, løypene er flotte, men i dag håpet jeg at dere ikke skulle kjøre løypene selv om jeg skal ut en tur.. Det er så kaldt, lite vind i går og de står så godt at ny kjøring i dag er bortkastet. Det hadde jo vært smart å tenke miljø, også…. Særlig ukedagene når belastningen er liten…

  Brit

 3. Hei Erik.
  Blå 6 er en løype som er på kjøreplanen fra 1 februar, men Knut kjører noen ganger løypa før, når det er vær til det. Den blir snart daglig preparert.
  Ha en finfine skiturer
  Kristine

 4. Hei Berit.
  Vi er glade for at du liker løypene. Det er vanskelig å kunne se hvordan det blåser i hele løypenettet fra Beitostøllen. Det er ofte stor forskjell fra sted til sted. Derfor må vi preparere, ellers blir det mange klager og missfornøyde skiløpere.
  Vi prøver å tenke på miljø, kostnader og totalresultat hver dag og tilpasse løypene etter det.
  Vi har endel turister fra England og Tyskland og de bruker løypenettet hele uka. Derfor må vi ha samme standard hele uken gjennom.
  Håper du får mange fine skiturer
  Kristine

Kommentarer er stengt.