Hunder i skiløypene

Det er hyggelig at dere tar med hund på tur i skiløypene. VI håper at alle bruker bånd i de løypene som det er båndtvang i. Dette for at det ikke skal skremme barn, – og voksne som ikke er vandt med hund, og at alle kan ha en fin skidag. Vi oppfordrer også alle til å fjerne hundebæsj fra løypene slik at det er hyggelig for alle andre som kommer etter dere.

NB ! Legg ikke igjen sorte hundebæasjposer i naturen – de forsvinner ikke av seg selv.

Vi ønsker alle tobente og firbente mange fine skiturer.
Kristine – styreleder i Beitostølen Løypeforening

hund

7 kommentarer

 1. Rolf Norgren sier:

  Dette var en betimelig og en meget positiv måte å gi beskjed om. Jeg synes selv det var alt for meget hundeskitt i løypene nå i julen. Vi får håpe hundeeierne har vett til å ta hensyn når de får en såpass positiv påmeinnelsen

  Vennlig hilsen

  Rolf Norgren Garli

  Mobil: +47 97 794 987 *rolf.norgren@outlook.com

 2. Reidar Fredrik Olsen sier:

  Vel skrevet og oppfordret!
  Det ble kommentert hvor mye “dritt” det var i løypene denne julen.

 3. Brit Kerr Eckbo sier:

  En fin oppfordring! Og hvis alle kjøper en liten barnespade i plast og putter i plastposen, er det lett å spa vekk bærsjen :))
  Brit

 4. frankesjoberg sier:

  Du skriver: » i de løypene som det er båndtvang i.» Hvilke løyper gjelder dette, og hvor finner vi informasjon om dette? Oppfordrer til å plukke opp hundebæsjen uansett hvor den måtte falle ned. Går enn gjennom sentrum og på gangveiene på Beitostølen, skammer jeg meg som hundeeier over at så få rydder opp etter sine hunder. Vi gjør vel dette der vi bor, hvorfor gjør vi det ikke når vi er på ferie på Beitostølen??

 5. Thor Sletten sier:

  Enig med alle! Har aldri sett så mye dritt verken på sentrumsveiene eller i/rundt løypene! Det er lite respektfullt overfor lokalbefolkningen – som er så servicerettet og velvillige – at tilreisende benytter anledningen til å “gjøre fra seg” . Vi er tross alt gjester på dette flotte stedet og bør følgelig oppføre oss deretter. Min respekt for hundeeiere er på lavmål etter denne jula. Skjerp dere!

 6. Takk til alle som engasjerer seg i “hundebasj – saken”.
  Reglene om å plukke opp etter hunden sin gjelder selvsagt også i sentrum og over alt ellers. Det var en kjempe god ide med en lite plastspade Brit.
  Det er båndtvang i alle de nære skiløypene – der det ferdes mest små barn. I påske og vinterferie er det også noe utvidet. Dette er det kommuna som styrer – ikke vi. Men vi har en liste på løypekartene våre og det finner du også på denne nettsiden under beskrivelsen av løypene.
  Ønsker alle gode skiturer utover vinteren og jeg kan melde om mye fin nysnø her på Beitostølen nå. :-)))

  Kristine

Kommentarer er stengt.