Husk å betale løypeavgift for 2014/2015

 

Løypene kommer ikke til av seg selv.._MG_0542 - Version 4

Løypene må finansieres av oss brukere, og nå er det sendt ut giro til alle innbyggere og hytte-/leilighetseiere i Øystre Slidre. Vi håper dere nyter løypene og vil bidra med årets kontingent som er 850,- pr. husstand. Har du mistet giro, eller ikke fått dette tilsendt så legger vi den ved her. Du kan sette inn 850,- på konto 2135.35.44974.

Vi ønsker dere en strålende skisesong med mye glede i skisporet!

Løypegiropdf2014

Garli

2 kommentarer

  1. Hei, forholdene ser flotte ut, gleder meg til å nyde dem kommende helg! Og det ser ut som dere ikke kjører alle løyper daglig når de er gode uten kjøring. Det støtter jeg, og mer dess mer fornuft dere legger i prepping – altså BARE preparere løyper som trenger det – da sparer vi miljøet OG får gode løyper 😀

  2. Hei Brit
    Vi har et team på meget gode løypekjørere nå og de vurderer hele tiden hva som skal kjøres i forholdt til kvalitet, vær og snømengde.
    Håper helgen din var fin og du er hjertelig velkommen tilbake til våre skiløyper.
    Kristine

Kommentarer er stengt.