Løyperapport mandag 24 november

den

Valdresflya:
5 km klassisk og fristil
-4 grader, vindstille
Meget gode forhold

Stadion:
5,5 km klassisk og fristil
-2 grader, vindstille
Meget gode forhold

I dag begynner arbeidet med å legge såler i resten av terrenget

God Tur

2 kommentarer

  1. Bjørn Kjensli sier:

    Ganske misvisende rapportering i dag. Dårlige forhold både på flya og stadion. Ikke mye reklame for stedet på en dag med fullt med løpere som ikke kunne trene på ski på en akseptabel måte. Her trengs skjerping.

  2. Hei Bjørn !
    Når trente du i dag ??? Jeg var selv og gikk på ski på Valdresflya mellom 11 og 12.30. Da var det et fantastisk vær med vinstille og lettskyet himmel. På vei ned fra Valdresflya begynte det å blåse. Det er slik som skjer i naturen og da kan naturen være hard. Løyperapporten var korekt fra morningen av og til midt på dagen. Det har desverre kommet et uvær over oss nå og det gir dårligere skiforhold. Det er ventet å blåse sterkt i morgen og Valdresflya blir mest sansynlig stengt. Derfor er det fint vi har Stadion som ligger litt mer i le, men helt fritt for vind blir det ikke. Det blir kjørt opp løyper på stadion i morgen tidlig og det fortsettes med å legge såle i resten av løypenettet.
    Håper du får en noe bedre skiopplevelse i morgen, men vi kan dessvere ikke gardere oss mot uvær.
    Kristine

Kommentarer er stengt.