Dette skjer på Beitostølen

Du har kanskje fått smaken på sommer i byen, men på fjellet er det fortsatt muligheter for å ta en skitur, helt pollenfritt også 🙂 På Valdresflya er det rikelig med snø og bra føre og man kan gå over alt. Det kjøres ikke spor lenger nå. Det er nynsnø på toppen i Raudalen og heisen går i helgen. Her kan man ta heisen opp og gå en skitur på Slettefjell. Det kjøres ikke spor lenger. Vil du ta heisen opp så koster en enkelttur 45,- Dagskort 195,- for voksne, 150,-  for ungdom.
Vil du være med å utvikle og investere i Raudalen? Ja da har du muligheten til å tegne aksjer her http://bit.ly/raudalenaksjer

Har du ikke lyst til å å ta en skitur, så kan du prøve en hundespannstur med Beito Husky. Det er perfekte forhold for fantastiske turer med hundespann på Valdresflya.husky

Det neste store på Beitostølen er Fjellmaraton 31 mai. Bli med på en av de korte eller lengre distansene. Fjellbukken 7 km eller Miniton 10 km er flotte alternativer til hel og halvmaraton. Bli med du også, se mer info på www.fjellmaraton.no og del gjerne bildet med info til dine venner.

Vi ønsker dere alle en riktig fin helg og samtidig takk for en flott vintersesong!Fjellmaraton-2014