LØYPERAPPORT MANDAG 21.4,

Vi kjører i dag grønn 1,2,4,7 – blå 1,2,3,4,5 – rød 1. Grønn 3,5,6 ble kjørt i går og blå 6, rød 2,3,5,6 for to dager siden. Gode til meget gode forhold i alle løyper. Været kl. 6: -2 grader vindstille og klart. GOD TUR

Én kommentar

 1. Bjarne Budal sier:

  Hei Beito langrenn!
  Som ny innflytter på Beitostølen siden 1 oktober 2013. og har hatt gleden av en fantastisk vinter og ofte nydelige preparerte løyper. Kjenner jeg behov for å uttrykke meg med flg:destinasjonen Beitostølen har bommet fullstendig med kundenes behov. At Norges langrenn dets. Nr 1? Ikke preparer løyper med slike snø forhold det er nå er helt feil. Har sjøl i dag. 1 mai hatt En fantastik ski tur fra Garli. Knausen. Ola bu, vinster vann. Faktisk bedre å skøyte på skaren enn å gå spor. Apropos så er løypene delevis kjørt i stykker av snø scooter trafikk. Skal Beitostølen beholde sin langrenn renommé , bør det skjerpes inn hvordan man utvikler dette i fremtiden. Dette eksemplet over tror jeg er bare en av flere, etter det jeg har hørt.
  Kanskje på tide å se på hvordan man organiserer og utvikler produktet her på Beito. Jeg ser virkelig frem til neste vinter14/15.
  Vennlig ski hilsen
  Bjarne Budal

Kommentarer er stengt.