LØYPERAPPORT ONSDAG 5.2.

den

Vi kjører i dag grønn 1,2,4,7 – blå 1,2,3,4,5,6 – rød 1,2,3. Grønn 3,5,6 og rød 5 ble kjørt i går. Meget gode forhold i alle løyper. Været kl. 7: -1 grad, sørlig bris og overskyet. GOD TUR.

Én kommentar

  1. Bjørn Knudsen sier:

    Hallo! Tilbake i Bergen etter 10 dager på Beitostølen. Til tross for stadig påfyll av nysnø, er løypene alltid nykjørte og fine! Tusen takk for de fantastiske løypene dere alltid lager til oss langrennsløpere. Etter 3 dager på jobb, lengter vi allerede opp igjen. Satser på å komme en tur i slutten av måneden for blant annet å være med på Valdresmarsjen. Ser at dere har kjørt rød 4 med scooter, blir spennende å få prøve denne løypen. Fortsatt god vinter!
    Mvh. Bjørn Knudsen
    Leilighet 355 Beitostølen Leilighetshotel.

Kommentarer er stengt.