Registrer ditt Norsk tipping kort til løypeforeningen

Takk til dere 39 som har registrert Beitostølen Løypeforening som grasrotmottaker når dere spiller på Norsk Tipping. Dere har nå bidratt med ca 3000,- til Løypeforeningen i løpet av noen få måneder uten at det har kostet dere noe.

Det er veldig enkelt å bli støttespiller. Gi beskjed til kommisjonæren at du vil støtte Beitostølen Løypeforening med org nr 988.613.568. Da går 5% av det du tipper for til løypeforeningen. Print ut bildet under eller noter org nr så har du det med deg. Har du først gjort det en gang, så går det automatisk senere.  De kan også søke opp Beitostølen Løypeforening for deg hvis du ber om det.

Registrer deg nå, så gir Norsk Tipping penger til Løypeforeningen uten at det koster deg en krone 🙂 Ha en fortsatt herlig vinter!

Beitostølen Løypeforening

2 kommentarer

 1. John Max Ertner sier:

  Fine løyper i det siste. Nå er det vinterferie for danskene. De er her for å gå på ski. Ikke bare klassisk, så kanskje man burde kjøre skøyting ihht planen samt kjøre lysløypen en ekstra gang innen mørkets frembrudd. Eller i det minste når det har sluttet å snø.
  Bare et forslag…..

 2. Clem, Helge sier:

  Registrert

  Fra: Beitolangrenn.no [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: 10. februar 2014 15:26
  Til: Clem, Helge
  Emne: [Nytt innlegg] Registrer ditt Norsk tipping kort til løypeforeningen

  Nicolay Flaaten posted: “Takk til dere 39 som har registrert Beitostølen Løypeforening som grasrotmottaker når dere spiller på Norsk Tipping. Dere har nå bidratt med ca 3000,- til Løypeforeningen i løpet av noen få måneder uten at det har kostet dere noe. Det er veldig enkelt “

Kommentarer er stengt.