LØYPERAPPORT SØNDAG 29.12.

Vi kjører i dag grønn 1,2,3,4,6,7, WC-løypa, Blå 1,2,3,4,5 og rød 1. Med unntak av noen punkt på rød 1 er det meget gode forhold i alle løyper. Været kl: -1 grad, sørlig bris og delvis skyet. GOD TUR.

2 kommentarer

 1. Reidar Fredrik Olsen sier:

  Jeg har et forslag og det er at dere lager en liten påstigningsrampe ved Markavegen 2. Der er det mange fra hyttefeltet som går innpå og av løypa fra Rød 1 og ned til Campingen. Dette kan lett gjøres enklere for skiløpere ved at maskinen rygges ut til bryggekanten i Markavegen der hvor det er en liten sommervei som går inn. Egentlig kunne det vært laget et lite repos ved å kjøre noen meter innover sommervegen også. Det nemlig mange som tar en “teknisk hvil” akkurat her… En slik rampe behøver ikke kjøres hver dag. Heller ved behov slik at folk ikke behøver å bakse i løs snø.

  Mvh Reidar Fredrik Olsen i Markavegen 2

  Sendt fra min iPhone

  > Den 29. des. 2013 kl. 06:58 skrev “Beitolangrenn.no” : > > >

 2. Mette & Petter sier:

  Anbefales på det sterkeste , Vaffelbua med tilhørende løype ! Sms betaling er en ypperlig service for oss uten lommebok på tur !

Kommentarer er stengt.