Strålende på Beitostølen

Det er helt nydelig på Beitostølen idag! Her er et bilde tatt fra Bjødnabakken.

høst, beitostølen
høst, beitostølen

Nå er det 11 personer som har registrert Beitostølen Løypeforening til sitt spillekort i Norsk Tipping. Vi håper flere vil oppgi Beitostølen Løypeforening når de spiller på Norsk tipping, for da går 5% av det du tipper for til Løypeforeningen istedenfor til Norsk tipping. Oppgi Beitostølen Løypeforening eller org nr 988.613.568.

Vi ønsker dere en riktig god helg!

5 kommentarer

 1. Liv Bagge-Skarheim sier:

  Vi skulle gjerne registrert dere som Grasrotmottakere, men barnebarnet vårt er med i speideren så vår andel må nok gå dit. Takk for fine løyper og god informasjon! Lykke til med ny vintersesong
  Liv Bagge-Skarheim

 2. Kjetil Holden sier:

  Hvis det er nok snø på Valdresflya på lørdag vil det da være aktuelt å kjøre opp løyper der til helgen som det ble gjort i fjor? Når tar man i så fall den avgjørelsen?
  Kjetil Holden, som håper å få seg årets første skitur på Valdresflya til helgen =)

 3. Nicolay Flaaten sier:

  Hei, i år er det lagt opp til løype på Skistadion som åpner 25 oktober og dermed er det ikke planlagt ha løyper på Valdresflya. På stadion må man kjøpe et dagspass for 50,- Så da er det bare å ta frem skia hvis du vil prøve. Dagspass før man kjøpt på Idrettens hus.

 4. Kjetil Holden sier:

  OK. Takk for raskt svar. Bra å teste skiene allerede til helgen, men synd det ikke blir løyper på Flya i år. Er jo så flott å gå der oppe.

 5. Nicolay Flaaten sier:

  Helt enig Kjetil, det er et paradis på gode dager for både langrenn, kiting og fjellturer.

Kommentarer er stengt.