Dugnad på lørdag 5 oktober

Til alle hytteeiere, grunneiere og næringsdrivende i Øystre Slidre

Image

Det snør ikke skispor på Beitostølen,

…men desto bedre det er grunnpreparert, desto tidligere blir det skiforhold !

Ambisjonsnivået vårt er klart! Vi skal være Norges beste turdestinasjon året rundt. Etter innkjøpet av den nye løypemaskinen har deler av løypeproduktet vårt fått merkbar oppsving. Samtidig gjenstår det mye! For å komme dit kreves det penger, men noe som gjør samme nytten og i like stor grad bygger tilhørighet til et sted og eierskap til et produkt, er dugnad !  La oss bevise at vi kan løfte sammen, dra i samme retning, for vår felles suksess !

Vi inviterer derfor alle hytteeiere, grunneiere og næringsdrivende, med motorsag, ryddesag og grensakser til

”Et felles løft for Beitostølen”

Løyperydding / Dugnad

Fremmøte på Skistadion, lørdag 5.oktober kl 09.30

Målsetningen er å kunne bredde ut og gjøre ferdig Blå 2 og Blå 4 for kjøring med stor maskin i løpet av to lørdager fra 10.00-14.00. Skal se vi tar en pause og koker en kaffekopp ute i terrenget også !

Tenk om vi kunne snudd oss, gitt gass og gjort en heidundrendes dugnad på tvers av alle særinteresser i Øystre Slidre! Send en e-post til erik.ostli@osil.no og fortell hva du kan bidra med, så setter vi sammen noen arbeidslag på tvers og lager en plan for angrepet!

Vel møtt !

Løypeforeningen, Beitostølen Utvikling, Øystre Slidre Idrettslag og Grunneierlagene

3 kommentarer

 1. Petter Engh sier:

  Hei,

  Skulle gjerne vært med på dette, men kommer ikke hjem (Oslo) før nærmere midnatt fredag kveld.
  Hadde vært fint med litt tidligere varsel, slik at man kan planlegge deretter.

  Mvh,
  Petter

 2. Nicolay Flaaten sier:

  He Petter, ja jeg er enig det, og det var meningen at dette skulle ut via velforeningene for en god stund siden og det ble oppdaget noe sent at info ikke var sendt ut. Derfor la jeg det ut her nå.
  Ha en fortsatt fin ferie. Hilsen Nicolay

 3. Bente Helene Hauglum sier:

  Dette var beklagelig! Vi var på hytta – men uten PC, så jeg så ikke denne “innbydelsen” før vi kom hjem mandag kveld. Ikke så vi noen plakater rundt omkring, heller.

  Skulle selvsagt ha deltatt for dette er et veldig viktig arbeid. Nå som vi har blitt pensjonister kommer vi til å være på hytta mer enn før, og da blir det jo så vi benytter løyper og fasiliteter temmelig mye.

  Dro på hytta mandag 16. september for å være der noen dager. “Noen dager” ble til 3 uker! Hadde ikke hjerte til å dra hjem da vær og forhold ble som det ble. Helt utrolig vær og herlige fjellturer.

  Gleder oss til skisesongen.

  Hilsen Bente Helene Hauglum

  Sendt fra Windows Mail

  Fra: Beitolangrenn.no
  Sendt: ‎2‎. ‎oktober‎ ‎2013 ‎14‎:‎05
  Til: bente.hauglum@hotmail.com
  Emne: [Nytt innlegg] Dugnad på lørdag 5 oktober

  WordPress.com
  Nicolay Flaaten posted: “Til alle hytteeiere, grunneiere og næringsdrivende i Øystre Slidre Det snør ikke skispor på Beitostølen,…men desto bedre det er grunnpreparert, desto tidligere blir det skiforhold !Ambisjonsnivået vårt er klart! Vi skal være Norges beste turdestinasjon år”

Kommentarer er stengt.