Løypeforeningen er nå grasrotmottaker for Norsk tipping

Nå forberedes vinteren for fullt, og vi har registrert Løypeforeningen som grasrotmottaker hos Norsk Tipping.

Nå kan alle som tipper registrere at de vil bidra til Beitostølen Løypeforeningen. Du kan registrere Beitostølen Løypeforening på ditt tippekort. Dette kan gjøres på web eller hos kommisjonær. Her ligger også brev med info om Grasrotandelen for Beitostølen Løypeforening. Vi setter stor pris på om dere setter opp Beitostølen Løypeforening som grasrotmottaker.

Image

2 kommentarer

  1. Jørgen Wangensteen sier:

    Jeg har nå lagt inn Beitostølen Løypeforening som min Grasrotandel

  2. Nicolay Flaaten sier:

    Dette er supert, det blir spennende å følge med på statistikken til norsk tipping fremover. Hvis man går inn på denne siden (https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/for_lag_og_foreninger/sok_grasrotmottaker) så kan man søke opp Beitostølen Løypeforening og se på statistikk, dvs. inntekter etterhvert.

Kommentarer er stengt.