Fornøyde skiskytterjenter på Beitostølen

Fornøyde skiskytterjenter på Beitostølen

Veldig hyggelig med postkort til vår løypekjører Knut Aasveen fra skiskytterjentene som hadde treningscamp på Beitostølen i vinter. Det er gøy at eliten liker seg på Beitostølen og i våre flotte skiløyper.

2 kommentarer

 1. m&p sier:

  Vi er enig med jentene. Vi koser oss i de supre Beito løypene. mvh Mette & Petter Kristoffersen

 2. Jarle Stærnes sier:

  Hyggelig å få gode tilbakemeldinger på Løypenettet. Hva er vel bedre enn at alle brukerne av løypenettet på Beitostølen er fornøyde?
  Løypeforeningen trenger sårt økonomisk bidrag for å opprettholde løypene på et høyt nivå. samtidig som vi ønsker å videreutvikle løypene, så vi også i fremtiden kan glede oss over å bruke løypene i det fantastiske terrenget vi har, på og rundt Beitostølen.

  Hilsen
  Jarle S.

Kommentarer er stengt.